Tuotteet ja palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavia tuotteita ja palveluita:

3D- tulostus

Valmistamme korkealaatuisia 3D- tulostettuja kappaleita huippulaadukkaalla Makerbot Method X -tulostimella. Materiaalivalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä PLA, ABS, Nylon ja hiilikuituvahvistettu nylon. Tulosteen enimmäismitat 190mm x 190mm x 150mm / ilman tukimateriaalia 190mm x 190mm x 190mm. Voimme tulostaa asiakkaan lähettämällä tiedostolla, mutta voimme myös luoda tulostettavasta kappaleesta CAD- mallin SolidWorks ohjelmistolla tai 3D skannerilla.

Hinnoittelu (sis alv. 24%):

Aloitusmaksu: 0,00€
(Ei aloitusmaksua)

Tulostimen käyttötunnit: 2,00€ / h

Tulostusmateriaalien hinnat:
PLA: 0,15€ / g
Yleisesti käytetty edullinen materiaali prototyyppeihin, joihin ei kohdistu suuria rasituksia. Kohtalaisen hyvä vetolujuus.  Biohajoava

ABS: 0,25€ / g
Kestävä ja kova perusmuovi joka kestää hyvin korkeampia lämpötiloja. Sopii hyvin esimerkiksi polttomoottoreiden letkujen ja johtojen pidikkeiksi

Nylon: 0,25€ / g
Luja muovilaatu joka kestää iskuja ja kulutusta. Kestää myös hyvin kemikaaleja ja korkeampiakin lämpötiloja. 

Hiilikuituvahvisteinen nylon: 0,5€ / g
Suurilujuuksinen muovilaatu kovempaan käyttöön joka on myös iskunkestävä. Hyvä kemiallinen kestävyys. Kestää myös hyvin korkeampiakin lämpötiloja.

Pyydä tarjous: asiakaspalvelu@xtremist.fi

CAD- mallinnus ja 3D skannaus

Teemme 3D- tulosteille CAD- mallinnusta SolidWorks ohjelmistolla ja 3D skannausta Intel RealSense D400 teknologialla varustetulla valoskannerilla. Voimme mallintaa tai skannata tulostettavan kappaleen asiakkaan toimittaman mallikappaleen mukaan tai mallintaa tuotteen asiakkaan toimittaman piirustuksen perusteella.
 
Hinnoittelu (sis alv. 24%):
Mallinnus SolidWorksilla: 45,00€ / h

3D Skannaus: 35,00€ / h.

Pyydä tarjous: asiakaspalvelu@xtremist.fi

Teollisuustuotteet

Lyijylekat karhennetulla teräsputkivarrella

Valikoimassa 2, 3, 4, 5, 6 ja 9kg Lyijylekoja. Myymme lyijylekoja ainoastaan jälleenmyyjille tai ammattihenkilöille/teollisuusasiakkaille (y-tunnus vaaditaan).
 
Lähetä tarjouspyyntö asiakaspalvelu@xtremist.fi 
lyijyleka